Strona główna1 » Recenzje
Kategorie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty ...
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
Kontakt
  • Gabimix
    Pl. Kościuszki 20
    95-050 Konstantynów Łódzki
    NIP: 731-169-38-36
  • E-mail:sklep@dopalenia.pl
  • Telefon665-852-033
  • Gadu Gadu3347284
  • Godziny działania sklepuPon-Sob 5-20
    Nie 8-18
Systemy płatności
  • PayPal
  • tpay.com
Pełnoletność

Zgodnie z obowiązującym prawem, osoby korzystające ze sklepu internetowego powinny być pełnoletnie.
 
Opinie o produktach
Chmura tagów

Recenzje

Maszynka nabijarka West do papierosów

Maszynka nabijarka West do papierosów

Ocena produktu 1/5

Totalna porażka, ten kto projektował i zatwierdził chyba nigdy nie nabijał nią gilz. Wygląda jak pendolino i tak samo kiepskie! strata pieniędzy!

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 19-03-2019

Nabijarka Rollo Ultra slim 6,5 mm

Nabijarka Rollo Ultra slim 6,5 mm

Ocena produktu 3/5

Nabijarka lepsza jak micro slim, patrząc na konstrukcje. Niestety nie jest tak dopasowana do gilz, jak np. "Mascotte Compact Size", co znaczy ze tytoń jest raczej luźny, po nabiciu. Pasuje też do "Laramie…

Autor recenzji: Mixel
Data napisania recenzji: 15-03-2019

Nabijarka Maszynka Mascotte Compact Size komplet

Nabijarka Maszynka Mascotte Compact Size

Ocena produktu 5/5

Nabijarka made in Germany. Konstrukcja rewelacyjna. Nadaje się do "Mascotte Compact Size" oraz "ZIG ZAG mini". Glizy wchodzą ciasno na nabijarkę, co znaczy, że potem tytoń nie jest zbyt luźny.

Autor recenzji: Mixel
Data napisania recenzji: 15-03-2019

Nabijarka Rollo Micro Slim 5,5 mm

Nabijarka Rollo Micro Slim 5,5 mm

Ocena produktu 1/5

Nabijaka ma błędną konstrukcje. Element przyciskowy bardzo szybko się zaciera. Nabijanie papierosów świeżym i jeszcze pachnącym, zatem wilgotnym tytoniem, to koszmar. Trzeba upychać. Wszystko trwa 2 razy…

Autor recenzji: Mixel
Data napisania recenzji: 15-03-2019

Gilzy Lm Red 100 szt. zdjęcie

Gilzy Lm Red 100 szt.

Ocena produktu 5/5

Dobry produkt za rozsadna cene

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 31-01-2019

Benzyna Zippo 125ml

Benzyna Zippo 125ml

Ocena produktu 5/5

Wydajna,za rozsadna cene

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 31-01-2019

Bibułka Glass Ks przezroczysta opakowanie

Bibułka Glass Ks przezroczysta

Ocena produktu 5/5

Super bletki, wygodnie się zwijają, równo palą i prestiżowo wyglądają, polecam!

Autor recenzji: Regina
Data napisania recenzji: 30-01-2019

Gilzy Frutta Click Klik Fruit Owocowe 100 szt

Gilzy Frutta Click Klik Fruit Owocowe 100 szt

Ocena produktu 4/5

Taka lekka pomarańcza, nawet dobre ale jest błąd w nazwie produktu, smak pomarańczowy jak na obrazku który jest na pudełku a w tytule niby owocowe

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 29-01-2019

Gilzy Frutta Click Klik Wiśniowa 100 szt

Gilzy Frutta Click Klik Wiśniowa 100 szt

Ocena produktu 2/5

Niestety trochę się zawiodłem, nie czułem żadnego smaku tylko raz na jakiś czas coś ale nawet nie mogłem tego zindetyfikować

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 29-01-2019

Fajka B&B z drzewa gruszy 13

Fajka B&B z drzewa gruszy 13

Ocena produktu 5/5

Mam taka z grusza i jestem zadowolony , ale najbardziej mi odpowiada taki model ale z wrzosca (chyba tak sie nazywa) mam taka od 2002 roku gdzie kilka lat miała przerwy . Dla mnie idealna

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 24-01-2019